Büyükşehir Belediyesi psikolojik danışmanlık hizmetine devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi psikolojik danışmanlık hizmetine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi psikolojik danışmanlık hizmetine devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren “Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi”, farklı branşlarda vatandaşlara ücretsiz psikolojik destek hizmeti vermeye devam ediyor.

Merkezde kontrollü normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte ağırlıklı olarak yüz yüze iletişime yeniden başlandı.

Danışmanlık Merkezinden psikolojik, sosyolojik ve kişisel gelişimleri için destek alan vatandaşlar, özellikle pandemi sürecinde yaşadıkları sorunlarla başa çıkabilmek için “0312 666 60 06” numaralı “Psikolojik Destek Hattı”nı arayarak hızlı ve kolay bir şekilde uzman danışmanlara ulaşabiliyor.

Pandemi sürecinde kısmi yüz yüze görüşmelerin devam ettiği merkezde, kontrollü normalleşmeye geçilmesiyle birlikte pandemi sürecinde yaşanan sendromlar, sosyal izolasyon, kaygı, endişe, korku ve strese bağlı diğer sorunlarla ilgili olarak yüz yüze iletişim daha da artacak.

Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi’nde alanında uzman 10 deneyimli danışman; haftanın 5 günü 09.00-17.00 saatleri arasında Demetevler İvedik Caddesi 129/1 Yenimahalle Ankara adresinde vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürecek.