Dışkapı SSK taşınıyor

Dışkapı SSK taşınıyor

Dışkapı SSK taşınıyor

Ankara’da ‘Dışkapı SSK Hastanesi’ olarak bilinen 58 yıllık Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi taşınıyor. Hastane artık, Etlik Şehir Hastanesi bünyesinde hizmet verecek.

Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doktor Öğretim Üyesi Burhan Kurtuluş, taşınma süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kurtuluş, günlük ortalama 10-12 bin hasta sayısı ile çok yoğun bir talebe cevap verdiklerini vurguladı. Başkent ve çevre illerden gelen hastaların daha modern ve yüksek standartta sağlık hizmeti alabilmeleri için Etlik Şehir Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayacaklarını belirten Kurtuluş, şunları söyledi: “Hastane hizmet binalarımız eskimişti. Kısa sürede taşınma işlemleri tamamlanacak. Taşınma sürecinin sorunsuz geçmesi için ekibimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu süreçte emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanı’mız Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı’mız Fahrettin Koca, bütün bakan ve milletvekillerimize, İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe ve ekibine, bakanlık ve hastanemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Hürriyet Ankara